Team

Expertise

Ik heb een bijzondere belangstelling voor en expertise in de werking en problemen van het hart onder extreme omstandigheden, bijvoorbeeld tijdens sporten, scuba- en apneuduiken en tijdens vliegen (hypobare geneeskunde, G-krachten). Ook de gevolgen van hartziekten voor het uitoefenen van arbeid (zowel militair als civiel) valt onder mijn interesse- en expertisegebied.

In 2011 heb ik het diplioma "Arbeid onder overdruk" (Duikerarts A) gehaald

In 2012 heb ik het diploma "Erkend Geneeskundige in de Luchtvaartgeneeskunde" (Authorised Medical Examiner) gehaald.

Ferry heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van echocardiografie, inspanningsonderzoek en holterregistraties. Daarnaast is hij werkzaam als pacemaker- en ICD technicus. Hij is geregistreerd als Hartfunctie laborant met specialisaties Echocardiografie (Hoge school InHolland, HBO certificaat 1992, SBHFL retrograde erkenning 2005) en Cardioimplantaten (NASPE 1994). Sinds 1979 actief in de cardiologie en vanaf 2006 actief als flexibele ondernemer in verlenen van cardiologische onderzoeksondersteuning aan ziekenhuizen, ZBC's en de medische/farmaceutische industrie. Voor informatie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De secretaresse van CardioExpert is Carola van Londen. Zij doet de administratie, onderhoudt de contacten met de patiënten en doet ook de planning. Ze kan worden bereikt via de email van CardioExpert: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.