Over ons

De polikliniek CardioExpert wordt gehouden te Bunnik .

Postadres:
Bert Haanstrakade 180
1087 DK Amsterdam

Praktijkadres:
Pand A van Raak Promotions, 1e verdieping.
Regulierenring 8, 3981 LB Bunnik.

U kunt contact maken via internet via het afsprakenformulier. Ook kunt u direct een mail sturen naar: info@cardioexpert.nl. Ook telefonisch zijn wij te bereiken op 06-40907982

Erna van der Meel is de poli coördinator van CardioExpert. Zij doet de administratie, onderhoudt de contacten met de patiënten en doet ook de planning. Ze kan worden bereikt via de telefoon 06-40907982 en de e-mail van CardioExpert: info@cardioexpert.nl

Aan het begin van het polikliniekbezoek dient u zich te legitimeren middels ID kaart, paspoort of rijbewijs. Gelieve relevante correspondentie mee te brengen

Missie

De missie van CardioExpert is om cardiologische patiënten te adviseren en te begeleiden, waarbij in het bijzonder wordt gefocust op de gevolgen van de cardiologische problematiek voor de uitoefening van het beroep, de sport of de hobby van betreffende patiënt.

Visie

Er zijn in Nederland vele uitstekende klinische en poliklinische (ZBC's) cardiologische centra die zich richten op de diagnostiek en behandeling van cardiologische patiënten. Cardiologische patiënten zijn, net als iedereen, bezig met hun dagelijkse dingen, zoals werken en sporten. In sommige gevallen kunnen de cardiologische problemen een belemmering vormen voor de uitvoering van het beroep, de sport of de hobby van betrokkenen. Voorbeelden van dergelijke problematiek zijn: een brandweerman met een (levensbedreigende) ritmestoornis, een piloot met pijn op de borst, iemand die geopereerd is aan het hart en wil gaan scuba duiken, iemand met een hartspierziekte die wil hardlopen , de uitvoerend musicus met hartkloppingen, de werknemer die enige tijd ziek is geweest in verband met hartklachten en waarvan het onduidelijk is wat zijn werkgerelateerde beperkingen zijn etc.
Het is de visie van CardioExpert om hét expertisecentrum in Nederland te worden voor dit soort problemen. Aangezien er altijd sprake is van een problematiek op het grensgebied tussen cardiologie en andere disciplines, is het de visie van CardioExpert dat deze problematiek multidisciplinair moet worden benaderd, in overleg met de experts op de diverse gebieden. Te denken vaIt hierbij aan sportartsen, vliegerartsen, duikerartsen, en bedrijfsartsen. In verband hiermee werkt CardioExpert dan ook nauw samen met deze experts, die CardioExpert adviseren bij problemen op hun gebied.

Team

Dr. R. Rienks

Cardioloog

Ik heb een bijzondere belangstelling voor en expertise in de werking en problemen van het hart onder extreme omstandigheden, bijvoorbeeld tijdens sporten, scuba- en apneuduiken en tijdens vliegen (hypobare geneeskunde, G-krachten). Ook de gevolgen van hartziekten voor het uitoefenen van arbeid (zowel militair als civiel) valt onder mijn interesse- en expertisegebied.

Ferry Koevoets, ESC Medical

Functiemedewerker

Ferry heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van echocardiografie, inspanningsonderzoek en holterregistraties. Daarnaast is hij werkzaam als pacemaker- en ICD technicus. Hij is geregistreerd als Hartfunctie laborant met specialisaties Echocardiografie (Hoge school InHolland, HBO certificaat 1992, SBHFL retrograde erkenning 2005) en Cardioimplantaten (NASPE 1994). Sinds 1979 actief in de cardiologie en vanaf 2006 actief als flexibele ondernemer in verlenen van cardiologische onderzoeksondersteuning aan ziekenhuizen, ZBC's en de medische/farmaceutische industrie.


Voor informatie: info@esc-bv.com

Ik ben door prof dr. Hugenholtz in het Thoraxcentrum van het Dijkzigt Ziekenhuis te Rotterdam opgeleid tot cardioloog. Sinds 2000 ben ik verbonden aan het Diakonessenhuis te Utrecht / Zeist en ben daar als cardioloog onder meer betrokken bij de organisatie van de werkzaamheden binnen de poliklinieken in Utrecht en Zeist.

Copyright © 2024 Cardioexpert - website ontwikkeld door: 302 online applicaties